HUIDVERBETERING

Natural Face Lifting

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Natural Face Lifting is een manuele verjonging voor het gelaat, de hals, en het decolleté. Een natuurlijke facelift voor vrouwen en mannen. Door de combinatie van verschillende intensieve technieken wordt de huid op een natuurlijke manier gelift. Al na 1 behandeling heeft de huid een betere doorbloeding, zichtbaar minder rimpels en een gelift resultaat!

Natural Face Lifting is een massagemethode om huidverslapping en -veroudering in het gelaat, hals en decolleté aan te pakken. Het is een samenstelling van verschillende behandeltechnieken die hun oorsprong vinden in de fysiotherapie. Bindweefselmassage bevordert de aanmaak van collageen en versterkt de elastine vezels ter bestrijding van rimpels.

Maar ook de spiertonus, voor de stevigheid en de contouren in het gelaat, wordt aangepakt. Het verslappen van het spierweefsel zoals hangende wangen, een dubbele kin of een diepe neus-lippenplooi en zakkende oogleden kunnen we weer opbouwen met spiertonus verhogende technieken.

Bij het ouder worden verliezen we ook aan botsterkte. Versterking kunnen we stimuleren door bot-fricties. Al deze technieken bij elkaar zorgen voor een verbluffend resultaat!

Maar Natural Face Lifting is ook raadzaam voor en na chirurgische ingrepen zoals een ooglidcorrectie. De huid heeft een betere conditie waardoor (vocht) zwellingen en littekens sneller zullen herstellen.

Resultaten van Natural Face Lifting Massage:
 

 • de huid wordt strakker en elastischer

 • minder diepte van de rimpels

 • verslappingen worden gelift

 • betere doorbloeding van de huid

 • meer zuurstof toevoer naar de huidcellen

 • gladdere oogcontouren
   

Het effect van de Natural Face Lifting Massage is meestal na 1 behandeling al zichtbaar.
Het beste resultaat krijgt u echter bij een kuur. Afhankelijk van de conditie van de huid en uw wensen kan dat in 5, 10 of 15 behandelingen. U komt tijdens een kuur 2x per week in de salon voor een behandeling.

U kunt kiezen voor een uitgebreide Natural Face Lifting massage van 50 min. om het gehele gelaat, hals en decolleté aan te pakken. Maar u kunt ook kiezen voor een proef/deel Natural Face Lifting massage van 30 min. om voor de eerste keer een Natural Face Lifting massage te ervaren of om alleen die zone(s) aan te pakken die op dat moment nodig is/zijn.

Beide mogelijkheden zijn ook te boeken voor een kuur. Neem in het geval van het boeken voor een kuur contact op met mij. Dit kan door telefonisch contact op te nemen met 06-57598811 of een bericht te sturen via What's app.

              

Sculpting (skin fitness)

 

Is een self-treatment oftewel een skin fitness voor het gelaat, de hals en het decolleté. Hiermee kunt u thuis uw huid in topconditie houden/krijgen. Het is een doordachte, efficiënte en praktische aanpak die je met de vingers en de handpalmen op jezelf uitvoert. Doordat de bloedcirculatie onderhuids gestimuleerd wordt,  ontstaat er een veel betere opname van de actieve werkstoffen van de producten in je huid. De gelaatsspieren worden getraind waardoor oogleden gelift worden, rimpels vervagen en gelaatscontouren verstrakken.

 

De resultaten zijn verbluffend!

De self-treatment kan je worden aangeleerd tijdens een workshop of één op één verdeeld over de behandelingen van de kuur in de salon. Het gaat makkelijk, eenvoudig en snel maar toch is het een gepersonaliseerde aanpak, professioneel begeleid en met de gepaste producten voor jouw huid. Eenmaal aangeleerd heb je er altijd plezier van en zo blijft  jouw huid fris en jong op lange termijn.

Sculpting is heel mooi te combineren met de Natural Face Lifting voor een blijvend resultaat!

 

 • Sculpting skin fitness workshop                              Duur: 90 min         Prijs: € 50,- p.p.            

 

Contra indicaties

 

In geval van onderstaande wordt de huidverbeteringsmassage afgeraden!:

 

 • Koorts

 • Hartklachten

 • Bloeddrukproblemen

 • Na 7e maand zwangerschap

 • Hemofilie (stollingsvertraging bloed)

 • Gebruik van bepaalde medicijnen

Komt u voor de eerste keer naar SIZ schoonheidsinstituut voor een behandeling dan krijgt u geheel kosteloos een uitgebreid intakegesprek en een huidanalyse. Afhankelijk van de conditie van het bindweefsel wordt dan voor elke cliënt een persoonlijk behandelplan samengesteld.

Natural Face Lifting massage
50 min
€55
Natural Face Lifting massage proef/deel
30 min
€37.50

 

Julianalaan 32, 6901 EP Zevenaar, info@sizzevenaar.nl, Tel: 06-57598811

© 2016 Ron van Leeuwen, gemaakt met Wix.com

 • Facebook - White Circle