HUIDVERBETERING

Aromabrasie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      

 

Aromabrasie is een dieptepeeling en een 100% natuurlijk alternatief voor microdermabrasie.

We willen allemaal graag een huid zonder vlekjes, rimpeltjes of oneffenheden. Er zijn veel technieken, producten en behandelingen op de markt die hier op inspelen. Vaak zijn die methodes agressief voor de huid met schade van de huid tot gevolg. Dit uit zich dan in uitslag, overgevoeligheid, pigmentvlekken en een te droge huid.

Aromabrasie heeft net als de andere methodes een tijdelijk effect. Maar de aromabrasie is niet agressief of schadelijk voor de huid.

De huid wordt niet alleen van buitenaf gladder maar vanuit de diepste huidlagen geeft Aromabrasie een zichtbare verbetering. De behandeling en de complexe combinatie van verschillende etherische oliën zorgen voor een gladde en stralende huid zonder vlekjes, rimpeltjes of oneffenheden. Mee-etertjes, ontstekingen en pigmentvlekjes verminderen en lijntjes zijn minder zichtbaar. De huid ziet er frisser en egaler uit. Dit allemaal zonder agressie.

Afhankelijk van je huidconditie, gevoeligheid van de huid  en het uiteindelijke doel wordt de sterkte van de Aromabrasie bepaald.  Na een uitgebreide huidanalyse en in overleg met jou wordt gekeken welke voorbehandeling(en) eventueel nog nodig is/zijn.

Je gaat thuis je huid uitsluitend met S.P.A. producten verzorgen. Dit om onderlinge reacties van ingrediënten te voorkomen. Dat kan heel nadelig zijn voor de huid. Omdat elke huid anders is en S.P.A. echt alleen op maat hiervoor de producten en behandelingen heeft.

Tip: Je kunt ook een Aromabrasie behandeling kiezen voor de handen en het decolleté. Ook is deze behandeling zeer geschikt in het voor- of najaar.

 

 

 

 

 

 

 

 

Een aromabrasie behandeling is een microdermabrasie behandeling met etherische oliën. Het is een dieptepeeling van de huid. Dit is dus een sterke anti aging behandeling e...
Aromabrasie Top behandeling
2 uur
€95

 

Julianalaan 32, 6901 EP Zevenaar, info@sizzevenaar.nl, Tel: 06-57598811

© 2016 Ron van Leeuwen, gemaakt met Wix.com

  • Facebook - White Circle