Salon Protocol

Om u en ons zelf te beschermen tegen COVID-19

Ook SiZ is zich bewust van alle risico's die COVID-19 met zich meebrengt en daarvoor doen wij ons best u en onszelf zo goed mogelijk te beschermen om besmetting te voorkomen. Dit doen wij door de meest recente kennis te gebruiken en met het protocol dat voor de schoondheidsspecialisten is ontworpen. Wij verzoeken u dan ook om het onderstaande protocol te respecteren bij een bezoek aan de salon. Mocht u vragen hebben, schroom niet om contact met ons op te nemen via info@sizzevenaar.nl

 • Nogmaals wanneer u last heeft van één van deze klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38° C), koorts (vanaf 38° C) of benauwdheidsklachten.  Als er iemand bij mij thuis één of meer van deze klachten heeft (vanaf 38° C) en/of benauwdheidsklachten, blijf dan thuis.

 • De poort en de deur van de salon is geopend. Je kunt als je een afspraak hebt gewoon binnenkomen.Als de tussendeur gesloten is kun je plaatsnemen op de stoel in de wachtkamer. Ik ben dan nog bezig met de behandelruimte aan het reinigen en desinfecteren.

 • Draag je een jas? Hang deze niet op aan de kapstok in de wachtruimte maar neem hem mee de behandelruimte in en hang daar je jas op.

 • Als de tussendeur open is of open wordt gemaakt dan kun je de behandelruimte binnen komen.

 • Desinfecteer je handen bij binnenkomst en na de behandeling,  gebruik de desinfecterende handgel, deze staat zowel gelijk bij binnenkomst in de wachtruimte, op het toilet en bij de balie.

 • Als je gaat pinnen loop ik, om afstand te bewaren, even weg achter de balie.

 

Wat mogen jullie als klant van mij verwachten:

 • Voor mij geldt ook dat ik niet werk en uitziek bij een van de Covid-19 gerelateerde klachten.  Als er iemand bij mij thuis één of meer van deze klachten heeft (vanaf 38° C) en/of benauwdheidsklachten, zal ik ook niet gaan werken. Mocht dit het geval zijn laat ik u dat zo snel mogelijk weten.

 • Ik reinig na elk klantbezoek alle oppervlakten waar contact mee is/kan zijn geweest. Ik neem dus iets meer tijd tussen de afspraken om dit zeer zorgvuldig te kunnen doen.

 • Ik gebruik geen stoelhoes meer. Handdoeken en dekens gebruik ik éénmalig en was deze op minimaal 60 graden.

 • Was/desinfecteer mijn handen voor, tijdens wanneer noodzakelijk, en na de behandeling.  

 • Het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, daar waar het RIVM/de overheid dit adviseert en volg het advies van ANBOS gebruik persoonlijke beschermingsmiddelen. Dit betekent dat ik gebruik maak van een mondkapje, antispatbril en handschoenen uitsluitend waar dit de behandeling niet in de weg staat.

 

Aarzel niet om de afspraak af te zeggen wanneer u of één van uw huisgenoten Covid-19 gerelateerde klachten heeft. Ook al is dat kort van tevoren. Ditzelfde zal dat ook voor mijzelf gelden. De gezondheid van u, de klanten die na u komen en mezelf staat voorop. Begrip van beide kanten is hierbij dus erg belangrijk!

Uiteraard begrijp ik het ook als je het ondanks alle maatregelen het niet aandurft om een nieuwe afspraak te maken. Laat me dit gewoon weten en wellicht komt dit weer op een later moment. Ik kijk er naar uit weer te mogen beginnen en jullie te ontvangen.

Lieve groet, Wilma

 

Julianalaan 32, 6901 EP Zevenaar, info@sizzevenaar.nl, Tel: 06-57598811

© 2016 Ron van Leeuwen, gemaakt met Wix.com

 • Facebook - White Circle