Natuurlijke producten voor de bewuste klant

 

 Société Provençale d'Aromatherapie (S.P.A.)

Aromatherapie mag dan de laatste jaren een steeds grotere vlucht nemen, de wortels liggen al in het oude Egypte. Daar werden balsemachtige stoffen, oliën en kruiden dagelijks gebruikt. Ook voor schoonheidsverzorging. Op talloze hiëroglyfen zijn afbeeldingen te zien van verschillende recepten voor het mengen van etherische oliën. Deze bewezen ook goede diensten bij het genezen van allerlei aandoeningen. 

 

Ook tegenwoordig worden etherische oliën gebruikt voor verschillende doeleinden; voor de gezondheid, voor schoonheid, voor welzijn, in de keuken en in parfums.

 

Na jaren wetenschappelijk onderzoek naar aromatherapeutische toepassingen stichtte de Franse arts mevrouw M.P. Magonet in 1984 Société Provençale d’Aromatherapie, afgekort S.P.A. Sinds die tijd is S.P.A. gespecialiseerd in het verwerken en ontwikkelen van natuurlijke producten op basis van plantextracten en etherische oliën. Alle producten ondergaan strenge testen en kwaliteitscontroles. Vanzelfsprekend zijn de producten niet op dieren getest.

 

Citaat van mevrouw Magonet: ‘Door het ontbreken van onnatuurlijke toevoegingen (kleurstoffen, alcohol, oplosmiddelen, geurstoffen, conserveringsmiddelen, minerale oliën, enz) kunnen producten met natuurlijke etherische oliën hun ‘intelligente’ werking uitoefenen: dòòr alle huidlagen dringen en hun specifieke werking uitoefenen’

De behandeling

S.P.A. is een compleet programma gezicht- en lichaamverzorging met 100% natuurlijke producten die de allerhoogste bio-kwaliteit ingrediënten bevatten. Alle producten bevatten een hoog gehalte pure en zuivere combinaties van etherische oliën, plantenoliën en plantextracten.

Behandelen en behandeld worden met S.P.A. is een ervaring want alles omvat een compleet individuele benadering van elke klant met haar of zijn, eigen huidconditie. Niet alleen de behandeling is totaal individueel, maar ook de thuisverzorgingsproducten worden persoonlijk samengesteld. Altijd compleet op maat, afgestemd op huidconditie, wensen en seizoenen. Er zijn heerlijke wellness-behandelingen mogelijk met S.P.A. Maar ook verzorgende behandelingen van gezicht en lichaam. Juist door de driedimensionale aanpak is het mogelijk om problemen van de huid effectief te behandelen. De derde dimensie is het behandelen van de oorzaak van het probleem.

Voor meer informatie kunt u de website www.aromatherapie.nl bekijken.

 

Julianalaan 32, 6901 EP Zevenaar, info@sizzevenaar.nl, Tel: 06-57598811

© 2016 Ron van Leeuwen, gemaakt met Wix.com

  • Facebook - White Circle