De beleving van SiZ

Ontspanning in een sfeervolle omgeving

Bij SIZ schoonheidsinstituut kunt u terecht voor huidverbetering en ontspanning in een sfeervolle omgeving. Huidverbetering op natuurlijke wijze met resultaat!

In ons drukke, stressvolle dagelijks bestaan zijn we steeds vaker op zoek naar een moment van aandacht, rust en ontspanning. Daarbij zijn we ons steeds  meer bewust van de gevolgen van een ongezonde levensstijl. We weten dan ook dat gezonde voeding en bewegen goed voor ons is, we voelen ons er gezonder en fitter door. Maar staan we er ook bij stil wat we dagelijks op onze huid smeren?

 

Onze huid is het grootste orgaan van ons lichaam, invloeden van buitenaf maar ook zeker van binnenuit zijn bepalend voor een gezond en mooi uitziende huid. Het beste resultaat wordt bereikt door een combinatie van uitwendige en inwendige behandelmethoden.

 

SIZ werkt daarom met de producten van Société Provençale d’Aromatherapie (S.P.A) en Les Gavots de Provence.
Deze producten zijn 100% natuurlijk en bevatten geen alcohol, synthetische werkstoffen, conserveringsmiddelen, minerale oliën, chemische emulgatoren en geurstoffen.

 

Er wordt gewerkt met combinaties van verschillende 100% etherische oliën. Deze bevatten dus ook 100% werkzame stoffen! Doordat de samenstellingen van het product in het laboratorium op de juiste wijze zijn gemengd, zijn de negatieve eigenschappen van de individuele olie als het ware ‘weg gemengd’. Hierdoor ontstaat een krachtig product met uitsluitend positieve eigenschappen. 

Etherische oliën zijn vrijwel de enige werkstoffen die door alle huidlagen dringen. Daardoor komen ze in alle huidlagen waar ‘huidproblemen’ ontstaan.  

 

S.P.A.-aromatherapie werkt ook van binnenuit, aan de oorzaak van de situatie. Daarin schuilt het geheim van het succes van S.P.A.-aromatherapie. De combinatie van in- en uitwendig gebruik stimuleert de van nature aanwezige zelf genezende krachten van het lichaam. 

Daarnaast kan ik voor u een product op maat mengen volledig afgestemd op wat uw huid op dat moment nodig heeft. Een uniek product voor uw unieke huid. Er zijn geen ‘standaard behandelingen’ bij S.P.A.-aromatherapie.

 

Komt u voor de eerste keer naar SIZ schoonheidsinstituut voor een behandeling dan krijgt u geheel kosteloos een uitgebreid intakegesprek en een huidanalyse. Natuurlijk kunt u bij mij ook terecht voor o.a. harsen, epileren, massages, verven van wimpers en wenkbrauwen.

 

U vindt SIZ achter in een prachtig aangelegde tuin met eigen ingang en wachtruimte. Via openslaande deuren in de salon is er toegang tot een veranda. In deze rustige, natuurlijke entourage hoop ik u te mogen ontvangen.

 

Wilma

 

Julianalaan 32, 6901 EP Zevenaar, info@sizzevenaar.nl, Tel: 06-57598811

© 2016 Ron van Leeuwen, gemaakt met Wix.com

  • Facebook - White Circle