Zoeken
  • Wilma

Pak nu uw herfstbehandeling.


De koude, natte dagen zijn in aantocht en dat doet iets met ons als mens. Maar zoals u zult merken ook met het lichaam. De huid is ons grootste orgaan en een spiegel voor onze innerlijke gezondheid. In mijn herfstbehandeling staat de noodzaak en werking van mineralen voor de huid centraal. Omdat deze na de zomer, maar juist ook voordat de winter begint, wel extra bouwstoffen kan gebruiken. Hiervoor heb ik een speciale behandeling welke bestaat uit:

- ontvangst met een glas Nuit d’Eté (thee rijk aan mineralen)

- reiniging - scrub met Gel de Gommage van Les Gavots

- korte massage met Aloë Veragel

- peel off masker

- handmassage met een stimulerende etherische olie

- dag/nachtverzorging.

Als u een afspraak wilt maken kan via de homepagina, bij: Maak een afspraak.

#herfst #huid #winter #SPA

67 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Aromabrasie

Aromabrasie is een dieptepeeling en een 100% natuurlijk alternatief voor microdermabrasie. ​ We willen allemaal graag een huid zonder vlekjes, rimpeltjes of oneffenheden. Er zijn veel technieken, prod

 

Julianalaan 32, 6901 EP Zevenaar, info@sizzevenaar.nl, Tel: 06-57598811

© 2016 Ron van Leeuwen, gemaakt met Wix.com

  • Facebook - White Circle