Zoeken
  • Wilma

Een SiZ cadeaubon voor Sinterklaas of de Kerst


De feestdagen komen eraan! Hoe leuk is het om een cadeau te geven waarbij de ontvanger een heerlijke beleving krijgt op het gebied van huidverzorging. Juist in deze periode moet de huid natuurlijk extra verzorging krijgen. Deze cadeaubon krijgt u in een mooie verpakking en daarmee geeft u een mooi cadeau! Voor meer informatie kunt u terecht bij mij 06-57598811 of info@sizzevenaar.nl

#SiZ #schoonheidssalon #cadeaubon #cadeaubonsiz

30 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Aromabrasie

Aromabrasie is een dieptepeeling en een 100% natuurlijk alternatief voor microdermabrasie. ​ We willen allemaal graag een huid zonder vlekjes, rimpeltjes of oneffenheden. Er zijn veel technieken, prod

 

Julianalaan 32, 6901 EP Zevenaar, info@sizzevenaar.nl, Tel: 06-57598811

© 2016 Ron van Leeuwen, gemaakt met Wix.com

  • Facebook - White Circle