Zoeken
  • Wilma

Een schitterend, natuurlijk 2019 voor de klanten van SiZ

Bijgewerkt: 14 dec 2019Ook in het nieuwe jaar sta ik weer klaar voor alle behandelingen met natuurlijke producten. Sinds dit jaar heb ik huidverbeteringsmassage (natural facelifting) aan mijn behandelingen toegevoegd. Op de website is meer te vinden over de verschillende behandelingen en het maken van een afspraak hiervoor. Verder kijk even door de verschillende behandelingen omdat ik een en ander in het nieuwe jaar heb aangepast en heb ik ook de prijzen meer op elkaar afgestemd.


6 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Aromabrasie

Aromabrasie is een dieptepeeling en een 100% natuurlijk alternatief voor microdermabrasie. ​ We willen allemaal graag een huid zonder vlekjes, rimpeltjes of oneffenheden. Er zijn veel technieken, prod

 

Julianalaan 32, 6901 EP Zevenaar, info@sizzevenaar.nl, Tel: 06-57598811

© 2016 Ron van Leeuwen, gemaakt met Wix.com

  • Facebook - White Circle