Julianalaan 32, 6901 EP Zevenaar, info@sizzevenaar.nl, Tel: 06-57598811

© 2016 Ron van Leeuwen, gemaakt met Wix.com

Fijne feestdagen van SiZ

December 20, 2016

 

Het eerste jaar zit erop! De bouw, het opzetten van de salon en de eerste maanden na de opening. Tot nog toe geeft het mij een goed gevoel dat de klanten die een behandeling hebben gekregen zeer positief zijn. Ik vind het ook fantastisch om met dit mooie vak bezig te zijn en om mensen te adviseren over alles wat met hun huid te maken heeft. grote voldoening dus. Dit geeft mij ook nog meer energie om na de feestdagen het nieuwe jaar in te stappen en om mij verder te verrijken met nog meer kennis en mogelijkheden om de klanten de juiste beleving te geven bij SiZ, schoonheidsinstituut Zevenaar. Hele fijne dagen!

 

Wilma

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recente berichten

February 6, 2019

April 28, 2018

July 2, 2017

December 20, 2016

Please reload

Archief
Please reload

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square