Julianalaan 32, 6901 EP Zevenaar, info@sizzevenaar.nl, Tel: 06-57598811

© 2016 Ron van Leeuwen, gemaakt met Wix.com

Ontdek ZAO make-up bij SiZ

March 6, 2017

Ontdek ZAO make-up!
Een subtiele mix van schoonheid en duurzaamheid. ZAO heeft 100% natuurlijke formules ontwikkeld, verrijkt met actieve organische ingrediënten om de huid op een delicate manier te verfraaien. Laat je verleiden door de oogverblindende kleuren en texturen, en de buitengewone combinatie van comfort en lange houdbaarheid. Geniet van het mooie natuurlijke, duurzame en stijlvolle product: bamboe.

 

Navulbaar en duurzaam: Met dank aan een simpel en innovatief systeem, zijn haast alle producten navulbaar. Echt zuinig. Voor je portemonnee: de navullingen kosten minder. En voor het milieu: gebruik van duurzame verpakkingen. Hierdoor kun je je creativiteit laten gaan met het afwisselen van diverse kleuren uit het rijke assortiment. Probeer en wissel de verschillende kleuren af en laat je wensen uit komen.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recente berichten

February 6, 2019

April 28, 2018

July 2, 2017

December 20, 2016

Please reload

Archief
Please reload

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square