Ontdek ZAO make-up bij SiZ

Ontdek ZAO make-up! Een subtiele mix van schoonheid en duurzaamheid. ZAO heeft 100% natuurlijke formules ontwikkeld, verrijkt met actieve organische ingrediënten om de huid op een delicate manier te verfraaien. Laat je verleiden door de oogverblindende kleuren en texturen, en de buitengewone combinatie van comfort en lange houdbaarheid. Geniet van het mooie natuurlijke, duurzame en stijlvolle product: bamboe.

Navulbaar en duurzaam: Met dank aan een simpel en innovatief systeem, zijn haast alle producten navulbaar. Echt zuinig. Voor je portemonnee: de navullingen kosten minder. En voor het milieu: gebruik van duurzame verpakkingen. Hierdoor kun je je creativiteit laten gaan met het afwisselen van diverse kleuren uit het rijke assortiment. Probeer en wissel de verschillende kleuren af en laat je wensen uit komen.

Recente berichten
Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

 

Julianalaan 32, 6901 EP Zevenaar, info@sizzevenaar.nl, Tel: 06-57598811

© 2016 Ron van Leeuwen, gemaakt met Wix.com

  • Facebook - White Circle