Een massage om stress te voorkomen

Vandaag 3 redenen die zorgen dat we rimpels krijgen: stress, neerslachtigheid en slaapgebrek. Elke reden geeft al rimpels, maar doordat de stress je slapeloze nachten bezorgt gaat het verouderen van je huid nog sneller. Stress geeft een verhoging van het hormoon cortisol waardoor je niet gemakkelijk in slaap valt. En die slaap is juist weer nodig om het lichaam, en dus ook je huid, te laten herstellen. Door verschillende zaken kun je je neerslachtig voelen, maar door te weinig slaap wordt je ook niet vrolijker! En als je, letterlijk, niet lekker in je vel zit, heb je ook minder zin om dit 'vel' goed te verzorgen. Een massage met heerlijk geurende oliën zijn goed voor lichaam en geest. Maak snel een afspraak bij SiZ! (Vind je een totale lichaamsmassage too much? Alleen de rug, of je voeten laten masseren doet al wonderen.) Kijk voor adressen op www.aromatherapie.nl

Recente berichten
Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

 

Julianalaan 32, 6901 EP Zevenaar, info@sizzevenaar.nl, Tel: 06-57598811

© 2016 Ron van Leeuwen, gemaakt met Wix.com

  • Facebook - White Circle