Geslaagd

GESLAAGD

Yes, na het behalen van het theorie-examen van de huidverbeteringsmassage vorige week, ben ik afgelopen dinsdag ook geslaagd voor de praktijk!

Trots en super enthousiast dat ik de huidverbeteringsmassage, wat bestaat uit een combinatie van bindweefselmassage en pincementgrepen, kan toevoegen bij de behandelingen die al gegeven worden bij SiZ Schoonheidsinstituut Zevenaar, zodat er nog meer resultaat geboekt kan worden op het gebied van huidverbetering!

Wat houdt een huidverbeteringsmassage in en voor wie is deze massage geschikt?

De huidverbeteringsmassage is een reflectoire massage met als doel het herstellend vermogen van de huid te stimuleren. Binnen de huidverbetering worden bindweefsel grepen en pincement grepen gericht toegepast om de doorbloeding te stimuleren en zo de aanmaak van collageen en elastine te bevorderen, met als resultaat een gladde, strakke en toch veerkrachtige huid. Door de massage zal ook de spanning van de gelaatsspieren afnemen, een hoofdoorzaak van rimpels.

De bindweefselmassage bestaat uit een combinatie van grepen. Deze massage stimuleert de huiddoorbloeding en de afvoer van afvalstoffen. Hierdoor verbetert de conditie van de huid. Bindweefselmassage is geschikt voor vrijwel alle huidtypen, maar wordt vooral toegepast bij cliënten met een oudere en slecht doorbloede huid, het herstelt de huid waardoor deze er weer beter uit gaat zien. Specifieke toepassingen zijn:

behandeling van acne, couperose, kleine littekens (bijvoorbeeld als gevolg van acne), slecht doorbloede huid/rokershuid, huidveroudering/anti-aging, verslapte huid, bestrijding van cellulitis (panniculose) maar ook preventief om de gezonde huid in de juiste conditie te houden, daarbij is deze massage techniek ook een uitstekende voorbereiding van de huid op een cosmetische facelift behandeling, maar ook om de huid in conditie te houden na deze ingreep.

De bindweefsel/pincement massage is toepasbaar als:

  • losse behandeling,

  • in combinatie met een huidverbeterende/verzorgende behandeling,

  • In een kuur; om de huid in een korte tijd zicht- en merkbaar te verbeteren en te verjongen wordt aangeraden deze behandelingen in kuurverband te ondergaan. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel steeds soepeler en de structuur van de huid zichtbaar beter. Afhankelijk van specifieke huidproblemen bestaat de kuur uit 6 behandelingen 1 á 2 keer per week. Voor het boeken van een kuur geldt een aangepast tarief.

Wilt u weten wat de huidverbeterende massage/behandeling voor u kan betekenen en wat de kosten zijn? Neem dan contact op met SiZ Schoonheidsinstituut Zevenaar: www.sizzevenaar.nl of bel met: 06-57598811.

Komt u voor de eerste keer naar SIZ schoonheidsinstituut voor een behandeling dan krijgt u geheel kosteloos een uitgebreid intakegesprek en een huidanalyse. Afhankelijk van de conditie van het bindweefsel wordt voor elke cliënt een persoonlijk behandelplan samengesteld.

Recente berichten
Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

 

Julianalaan 32, 6901 EP Zevenaar, info@sizzevenaar.nl, Tel: 06-57598811

© 2016 Ron van Leeuwen, gemaakt met Wix.com

  • Facebook - White Circle