Julianalaan 32, 6901 EP Zevenaar, info@sizzevenaar.nl, Tel: 06-57598811

© 2016 Ron van Leeuwen, gemaakt met Wix.com

Aromabrasie

February 6, 2019

Aromabrasie is een dieptepeeling en een 100% natuurlijk alternatief voor microdermabrasie.

We willen allemaal graag een huid zonder vlekjes, rimpeltjes of oneffenheden. Er zijn veel technieken, producten en behandelingen op de markt die hier op inspelen. Vaak zijn die methodes agressief voor de huid met schade van de huid tot gevolg. Dit uit zich dan in uitslag, overgevoeligheid, pigmentvlekken en een te droge huid.

Aromabrasie heeft net als de andere methodes een tijdelijk effect. Maar de aromabrasie is niet agressief of schadelijk voor de huid.

De huid wordt niet alleen van buitenaf gladder maar vanuit de diepste huidlagen geeft Aromabrasie een zichtbare verbetering. De behandeling en de complexe combinatie van verschillende etherische oliën zorgen voor een gladde en stralende huid zonder vlekjes, rimpeltjes of oneffenheden. Mee-etertjes, ontstekingen en pigmentvlekjes verminderen en lijntjes zijn minder zichtbaar. De huid ziet er frisser en egaler uit. Dit allemaal zonder agressie.

Voor meer informatie en boeken zie www.sizzevenaar/huidverbetering/aromabrasie

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recente berichten

February 6, 2019

April 28, 2018

July 2, 2017

December 20, 2016

Please reload

Archief
Please reload

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square