We gaan weer open!


Lieve klanten,

Ik hoop dat jullie in goede gezondheid zijn. Zoals jullie waarschijnlijk al wel hebben begrepen is het zover en mag de salon weer open! De overheid heeft aangegeven dat schoonheidssalons weer open mogen vanaf 11 mei 2020. Echter moeten wij natuurlijk ook voldoen aan een aantal regels. Om alles in goed banen te leiden wil ik je dan ook hierbij informeren. Het Salon protocol staat op de website onder de knop 'Home'.

De afgelopen tijd heb ik alle afspraken moeten afzeggen die gepland stonden. Ik zal zo snel mogelijk contact opnemen met deze personen om hun als eerste de kans te geven om een nieuwe afspraak te maken. Vanaf donderdag 14 mei is dit voor iedereen ook weer mogelijk. Vragen kunnen via de website of stuur een mail, maar je kunt me ook bellen of appen op 06-57598811. Groet, Wilma

Recente berichten
Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

 

Julianalaan 32, 6901 EP Zevenaar, info@sizzevenaar.nl, Tel: 06-57598811

© 2016 Ron van Leeuwen, gemaakt met Wix.com

  • Facebook - White Circle